Yhteystiedot

Tätä sivustoa ylläpitää Suomen Taiteilijaseura, joka edistää prosenttiperiaatetta Suomessa yhdessä Teollisuustaiteen Liitto Ornamon, Ympäristötaiteen säätiön ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa sekä yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa. Prosenttiperiaatteen edistämistyötä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Kerromme uutisia ja ajankohtaisia kuulumisia prosenttiperiaatteesta ja julkisesta taiteesta. Sivustolla esitellään erilaisia prosenttiperiaatteen toteuttamisen malleja ja tapoja sekä innostavia esimerkkejä kiinnostavista arkiympäristöistä ympäri maata. 

Menneet hankkeet: Prosentti taiteelle 2014-2015

Ota yhteyttä

Autamme mieluusti tiedotusvälineiden edustajia etsimään tietoa ja asiantuntijoita prosenttiperiaatteeseen ja julkiseen taiteeseen liittyen. Voimme kertoa mm. uusimmista prosenttiperiaatekohteista, teoksista ja taiteilijoista.

Rosa Kuosmanen
viestintäpäällikkö
Suomen Taiteilijaseura
puh. 050 465 3462
rosa.kuosmanen@artists.fi

 

Tilaa prosenttiperiaatteen uutiskirje!

Prosenttiperiaatteen uutiskirje kertoo kerran kuukaudessa uutisia ja ajankohtaisia kuulumisia prosenttiperiaatteesta sekä julkisesta taiteesta. Tilaa uutiskirje lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rosa.kuosmanen@artists.fi.

 

Bannerin kuvien teostiedot

Marjukka Korhonen ja työryhmä: Kuusen silmu (2012). Vuores, Tampere.

Pertti Kukkonen: Kirjailijanpuiston taidemuuri (2012). Vuores, Tampere.

Kirsti Tuokko: Shoppailijat (2012). Vuores, Tampere.

Valokuvat: Aino Huovio

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone