Yhteystiedot

Tätä sivustoa ylläpitää Suomen Taiteilijaseura, joka edistää julkista taidetta ja prosenttiperiaatetta yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksenOrnamonRakennustietosäätiön, Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa. Prosenttiperiaatteen edistämistyötä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Kerromme uutisia ja ajankohtaisia kuulumisia prosenttiperiaatteesta ja julkisesta taiteesta. Sivustolla esitellään erilaisia prosenttiperiaatteen toteuttamisen malleja ja tapoja sekä innostavia esimerkkejä kiinnostavista arkiympäristöistä ympäri maata. 

 

Ota yhteyttä

Autamme mielellään tiedotusvälineiden edustajia etsimään tietoa ja asiantuntijoita prosenttiperiaatteeseen ja julkiseen taiteeseen liittyen. Voimme kertoa muun muassa uusimmista prosenttiperiaatekohteista ja julkisen taiteen hankintatavoista. Suomen Taiteilijaseuran kilpailuasiamies neuvoo taidekilpailun järjestäjää tai taiteen tilaajaa julkiseen taiteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu myös Suomen Taiteilijaseuran kilpailupalveluun.

 

Rosa Kuosmanen
viestintäpäällikkö
Suomen Taiteilijaseura
puh. 050 465 3462
rosa.kuosmanen@artists.fi

Aura Lehtonen
kilpailuasiamies
Suomen Taiteilijaseura
puh. 050 434 4280
aura.lehtonen@artists.fi

 

Tilaa prosenttiperiaatteen uutiskirje!

Prosenttiperiaatteen uutiskirje kertoo kerran kuukaudessa uutisia ja ajankohtaisia kuulumisia prosenttiperiaatteesta sekä julkisesta taiteesta. Tilaa uutiskirje lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rosa.kuosmanen@artists.fi.

 

Bannerin kuvien teostiedot

Marjukka Korhonen ja työryhmä: Kuusen silmu (2012). Vuores, Tampere.
Pertti Kukkonen: Kirjailijanpuiston taidemuuri (2012). Vuores, Tampere.
Kirsti Tuokko: Shoppailijat (2012). Vuores, Tampere.

Valokuvat: Aino Huovio

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone