1.4.2015

Ympäristötaiteen iltamat Taikessa

Taike aloittaa uuden ympäristötaidetta käsittelevän keskustelusarjan Ympäristötaiteen iltamat. Ensimmäisen iltaman teemana on ”Mitä ympäristötaide voi olla ja mistä läänintaiteilijan työ koostuu?” ja sen alustaa ympäristötaiteen läänintaiteilija Anu Miettinen, jonka jälkeen keskustellaan pienryhmissä ympäristötaiteen kentästä ja sen haasteista. Tule keskustelemaan ympäristötaiteesta ja ympäristötaiteen laajasta kentästä!

Ehdotuksia teemoista ja puhujista otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen anu.miettinen@minedu.fi, otsikoi viestisi EHDOTUS puhujaksi/aiheeksi.

Ilmoittaudu 9.4. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/B2C66E790B5942E1.par
Aika: maanantai 13.4.2015 klo 16:30–19:30
Paikka: Taiteen edistämiskeskus/Taike, Kotus-Sali, Vuorikatu 24, 00100 Helsinki

Lisätietoja:
ympäristötaiteen läänintaiteilija Anu Miettinen
p. 0295 330 806, anu.miettinen@minedu.fi

Ympäristötaiteen iltamat on uusi keskustelusarja, jonka tavoitteena on kuulla kentän toiveita ja haasteita sekä parantaa taiteilijoiden mahdollisuuksia tehdä ympäristötaiteen projekteja ja hankkeita; ja näin työllistäen itsensä. Iltoja järjestetään kaksi kertaa keväisin ja syksyisin, kiinnostuksen mukaan useamminkin. Illan aikana on yksi tai useampi keskustelunavaus, jonka jälkeen keskustellaan ryhmässä tai pienryhmissä. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraavat iltamat järjestetään 18.5.2015, jolloin teemana on ”Taiteilijalähtöiset projektit ympäristössä”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone