4.11.2016

Kutsu arkkitehtien ja taiteilijoiden Rakennus&taide -treffeille Turussa torstaina 17.11.2016

rakennus_taide_treffit

Miten taidetta integroidaan rakennettuun ympäristöön? Mitä kaikkea taiteilijoiden ja arkkitehtien yhteistyö voi tuottaa? Minkälaisia taiteilijoita ja arkkitehteja Turun seudulla toimii?

Tervetuloa Rakennus&taide -treffeille kuulemaan inspiroivasta taiteen ja arkkitehtuurin yhdistämisen tavasta sekä tutustumaan alan toimijoihin halki ammattikuntarajojen!

Rakennus&taide -treffit järjestetään panimoravintola Koulun Wilhelmina-salissa (Eerikinkatu 18) torstaina 17.11.2016 kello 16.30-19.00. Tilaisuudessa on ruoka- ja viinitarjoilu.

Tilaisuuden aluksi kehittämispäällikkö, arkkitehti Lea Varpanen Vantaan kaupunkisuunnittelusta kertoo, miten Vantaan Kivistön alueella on yhdistetty taidetta ja arkkitehtuuria. Sen jälkeen ohjelmassa ovat rennot portfolio-pikadeitit, joilla esitellään omia tai toimiston suunnittelukohteita portfolioiden tai valokuvien avulla.

Tilaisuus on suunnattu Turun seudun arkkitehdeille sekä julkisen taiteen tekemisestä kiinnostuneille kuvataiteilijoille ja muotoilijoille. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta (25 arkkitehtia ja 25 taiteilijaa). Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen arkkitehdeille:
https://www.webropolsurveys.com/S/01540C9D0DB00214.par

Ilmoittautuminen kuvataiteilijoille ja muotoilijoille:
https://www.webropolsurveys.com/S/B3CBCA2FD3F73A34.par

Taiteilijat voivat ilmoittautua samalla Julkisen taiteen erikoiskoulutukseen (linkistä löytyy sen ohjelma), joka järjestetään ennen Rakennus&taide-treffejä klo 13-16 samassa rakennuksessa.

Ohjelma

Rakennus&taide -treffit arkkitehdeille ja taiteilijoille
torstaina 17.11.2016 klo 16.30-19.00
panimoravintola Koulun Wilhelmina-sali (Eerikinkatu 18, Turku)

16.30 – 17 Saapuminen ja ilmoittautuminen, ruoka- ja viinitarjoilua

17.00 Tervetuliaissanat

17.10 Kehittämispäällikkö, arkkitehti Lea Varpanen / Vantaan kaupunkisuunnittelu: miten Vantaan Kivistön alueella on yhdistetty taidetta ja arkkitehtuuria kaavoituksen avulla

17.45 Portfolio-pikadeitit
Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

19.00 Tilaisuus päättyy, iltaa voi halutessaan jäädä jatkamaan vapaamuotoisesti

Tilaisuuden järjestää Suomen Taiteilijaseura yhteistyössä Turku-SAFAn kanssa.

Lisätietoja tilaisuudesta:

Suomen Taiteilijaseuran projektisuunnittelija Hanna Hannus (hanna.hannus@artists.fi, puh. 040 5899 548).

Suomen Taiteilijaseura edistää prosenttiperiaatetta Suomessa yhdessä Teollisuustaiteen Liitto Ornamon, Ympäristötaiteen säätiön ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa ja yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa. Prosenttiperiaatteen edistämistyötä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone