10.8.2016

Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutus Turussa 6.9.2016

Sinustako_julkisen_taiteen_tekija2

Suomen Taiteilijaseura järjestää kuvataiteilijoille ja muotoilijoille suunnatun Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutuksen Turussa, Turun Taideakatemian elokuvateatteri/auditoriossa, tiistaina 6.9.2016 iltapäivällä klo 12–16.

Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutus tarjoaa perustietoja ja -taitoja taiteilijan sopimus- ja vastuukysymyksistä, työn organisoinnista ja julkisen taiteen työmahdollisuuksien löytämisestä. Koulutuksessa kuullaan myös kokemuksia julkisen taiteen tekemisestä. Koulutuksen materiaali pohjautuu Prosenttiperiaatteen käsikirja taiteilijalle -julkaisuun (2015), johon voi tutustua myös sähköisesti osoitteessa https://prosenttiperiaate.fi/kasikirja/.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu koulutukseen torstaihin 1.9.2016 mennessä osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/678CB9ECF74B5871.par.

 

Ohjelma – Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutus Turussa
tiistaina 6.9.2016 klo 12.00–16.00
Elokuvateatteri/ auditorio, Turun AMK:n Taideakatemia (Linnankatu 54-60, Turku)

12.00
Sinustako julkisen taiteen tekijä – miten julkisen taiteen työmahdollisuuksia taiteilijalle?
Projektisuunnittelija Hanna Hannus, Suomen Taiteilijaseura

12.30
Kokemuksia julkisen taiteen tekemisestä
Kuvataiteilija, kuvataiteen tohtori Jan-Erik Andersson

Tauko 10 min.

13.45
Käytännön ohjeita julkisen taiteen tekijälle
Lakimies, kilpailuasiamies Anna Kuusi, Suomen Taiteilijaseura

15.00
Taiteen mahdollisuudet kaupunkisuunittelussa ja rakentamisessa
Arkkitehti Mika Rajala, Turun Kiinteistöliikelaitos
 

Huom! Koulutusta seuraavana päivänä, keskiviikkona 7.9.2016, järjestetään samassa Turun Taideakatemian tilassa seminaari Mediataide kylässä -puheenvuoroja mediataiteesta julkisessa tilassa ja rakentamisen yhteydessä. Voit ilmoittautua samalla ilmoittautumislomakkeella molempiin tapahtumiin. Mediataide kylässä -seminaarin yhteyshenkilö on läänintaiteilija Hannele Romppanen / Taiteen edistämiskeskus, Lounais-Suomi (hannele.romppanen@taike.fi, puh. 0295 330 823).

 

Lisätietoja Sinutako julkisen taiteen tekijä? -koulutuspäivästä:
Koulutuspäivän koordinaattorina toimii Suomen Taiteilijaseuran projektisuunnittelija Hanna Hannus (hanna.hannus@artists.fi, puh. 040 5899 548).


Suomen Taiteilijaseura edistää prosenttiperiaatetta Suomessa yhdessä Teollisuustaiteen Liitto Ornamon, Ympäristötaiteen säätiön ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa ja yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa. Prosenttiperiaatteen edistämistyötä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone