8.11.2016

Taiteilijaseurat keskustelee katutaiteesta 14.11.2016

taiteilijaseurat

Katutaide puhuttaa ympäri Suomea. Yleisönosastoilla ja sosiaalisessa mediassa katutilaan toivotaan lisää väriä ja iloa. Suomen Taiteilijaseuran TNS Gallupilta tilaamassa tutkimuksessa 68 % suomalaisista toivoo asuinkuntaansa katutaidetta, kuten seinämaalauksia ja laillisia graffiteja. Voidaan siis perustellusti sanoa, että katutaide on tämän hetken trendi.

Suomen Taiteilijaseuran keskustelutilaisuus avaa katutaiteeseen liittyviä kysymyksiä ja pohtii ammattikuvataiteilijoiden roolia katutaiteessa. Kuka katutaidetta tekee ja ketkä kaikki voisivat tehdä katutaidetta? Mikä on katutaiteen elinkaari ja miten katutaide suhteutuu muuhun julkiseen taiteeseen? Kuka määrittelee, millä pelisäännöillä katutaidetta tehdään ja tilataan?

Tilaisuus järjestetään maanantaina 14.11. klo 16-18 MUU Galleriassa (Lönnrotinkatu 33). Katso lisätiedot ja keskustelijat tilaisuuden Facebook-tapahtumasta.

Suomen Taiteilijaseuran Taiteilijaseurat-keskustelusarjassa puhutaan ajankohtaisista kuvataiteilijan työn ja kuvataiteen aiheista.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone