10.4.2018

Taide kuuluu sairaalaan -seminaari lähestyy – seuraa tapahtumaa suorana verkossa torstaina 12.4.

Taide on osa nykyaikaista sairaalarakentamista ja näkyy yhä vahvemmin sairaaloiden toimintaympäristössä. Aiheeseen syvennytään Espoon sairaalassa 12.4. Taide kuuluu sairaalaan -seminaarissa.

Vuoden 2017 alussa avattu Espoon sairaala on laajin julkisen taiteen kohde Espoossa. Huhtikuun seminaarissa tutustutaan Espoon uuden sairaalan taideohjelmaan ja kuullaan lisäksi taiteen käytön kokemuksia muista suomalaisista sairaaloista. Lisäksi pohditaan, millaisia sairaalakonsepteja Suomessa rakennetaan tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Taidetta sairaalassa -konsepti esittäytyy monipuolisesti niin sairaalahallinnon, henkilökunnan, rakennussunnittelun kuin taidehallinnonkin näkökulmasta.

Keynote-puheenvuoron seminaarissa esittää Lime Artin johtaja, taiteilija ja taidekoordinaattori Dawn Prescott. Lime Artin palkittu ja potilaan näkökulmaa esiin tuova työ sairaalaympäristöissä Iso-Britanniassa antaa mielenkiintoisia esimerkkejä sairaalarakentamisen ja toiminnallisen ympäristön yhteensovittamisesta taiteen keinoin.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus ja Espoon kaupunki. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta tilaisuutta voi seurata suorana verkossa osoitteessa: https://prospectumlive.com/event/taike_12042018

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone