27.10.2016

Suomen Taiteilijaseuran syksyn koulutuksissa keskitytään julkisen taiteen erikoiskysymyksiin

Suomen Taiteilijaseura järjestää taiteilijoille tänä syksynä julkisen taiteen erikoiskoulutuksia sekä Rakennus&taide -verkostoitumistilaisuuksia taiteilijoille ja arkkitehdeille yhteistyössä SAFAn paikallisosastojen kanssa. Koulutukset ja verkostoitumistilaisuudet tarjoavat ammattitaiteilijoille mahdollisuuksia kehittää osaamistaan ja verkostoitua ammatillisesti.

Koulutukset ovat jatkoa Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutuksille, joita järjestettiin vuosina 2014-2016 yhteensä 19 kappaletta kaikkiaan 15 paikkakunnalla.

”Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutuksissa on käynyt yhteensä 578 ihmistä. Kysyntää ja tarvetta julkisen taiteen erikoiskysymyksiä koskevalle koulutukselle on runsaasti”, kertoo koulutuksista vastaava Hanna Hannus.

Nyt peruskoulutusten rinnalle tulee uusi koulutustyyppi: Julkisen taiteen erikoiskoulutus. Julkisen taiteen erikoiskoulutukset on suunnattu taiteilijoille ja muotoilijoille, joilla on jo entuudestaan jonkin verran tietoa tai kokemusta julkisen taiteen tekemisestä.

Monilta taiteilijoilta, joille julkinen taide ja tilausteokset ovat jo jossain määrin tuttuja aiheita, on tullut toiveita syventyä tarkemmin tiettyihin teemoihin. Taiteilijat ovatkin saaneet itse esittää toiveita koulutusten teemoihin.

Tutustu koulutusten aiheisiin ja ajankohtiin:

Koulutukset taiteilijoille

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone