28.4.2015

Prosentti taiteelle: Tien päällä -bussikierrokset alkavat

Prosentti taiteelle -hanke aloittaa toukokuussa Tien päällä -bussikierrosten sarjan. Kierrokset esittelevät taidehankinnan malleja, ja ne tutustuttavat taiteen tuomaan lisäarvoon taiteilijoiden, päättäjien, rakennuttajien, taideasiantuntijoiden ja suunnittelijoiden opastuksella.

Bussikierrokset on suunnattu rakennuttajille, päättäjille, arkkitehdeille, virkamiehille, taiteen asiantuntijoille ja muille kaupunkien ja rakennetun ympäristön kehittäjille. Kierroksilla tutustutaan eri paikkakuntien onnistuneisiin julkisen taiteen kohteisiin ja tuodaan yhteen taiteen mahdollisuuksista kiinnostuneet eri alojen asiantuntijat.

Ensimmäinen kierroksella ajetaan Kouvolasta Kotkaan ja tutustutaan muun muassa E18-väylän tietaiteeseen. Kohteita esittelemässä on runsaasti eri alojen asiantuntijoita. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Tien päällä -kiertue saapuu myös Kuopioon, Jyväskylään, Tampereelle, Hämeenlinnaan, Ouluun ja Helsinkiin. Katso aikataulu osoitteesta:  https://prosenttiperiaate.fi/tienpaalla/.

 

Näyttökuva 2015-4-28 kello 11.00.10
Tuula Lehtinen: Meluseinä nr. 1., E18, Pyhtää.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone