30.5.2017

Mikkeli kerää #TaideMikkeli-somekampanjassa kaupunkilaisten näkemyksiä taiteesta

Esimerkki #taidemikkeli-postauksesta kaupungin sivuilla.

Mikkeli on avannut sosiaalisen median kampanjan, jonka avulla kerätään kaupunkilaisten toiveita taiteesta ja kaupunkitilasta. Kampanja kuuluu Taide elämään! -hankkeeseen, ja sen avulla kerätään mm. ideoita paikoista, johon voisi sopia julkinen taideteos ja siitä, miten ja missä paikoissa kaupunkia kannattaa kehittää julkiseen kaupunkitilaan sijoittuvan taiteen avulla. Kaupunkilaisten kommentteja kerätään koko kevään ja kesän 2017 ajan kaikissa sosiaalisen median kanavissa.

Taide elämään! –hankkeessa kaupungin eri osapuolet kaupunkisuunnittelusta kulttuuripalveluihin kehittävät yhdessä julkisen taiteen toimintamalleja Mikkelissä. Somekampanjan vuoden parhaat kuvat ja perustelut esitellään valtuustolle osana Mikkelin kaupungin tulevaa taideohjelmaa.

Tiedätkö kaupungista paikan, johon voisi sopia julkista taidetta? Onko jokin tila tai rakennus kaunis ja arvokas sellaisenaan? Näitkö sykähdyttävän teoksen, jota haluat kehua? Kerro, miten ja missä Mikkeliä kannattaisi kehittää julkiseen kaupunkitilaan sijoittuvan taiteen avulla.

Kampanjan aihetunniste on #TaideMikkeli.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone