11.2.2021

Lah­den mat­ka­kes­kuk­sen alueelle haetaan sei­nä­maa­lausta portfoliohaulla

Teoksen on tarkoitus valmistua osittain kesällä 2021, ja se on yksi Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -taidehankkeista.

Lahden matkakeskuksen asematunneleihin, portaikkoihin ja kevyen liikenteen väylien varrelle haetaan laaja-alaista seinämaalausta kestävän kehityksen teemoin. Teoksessa toivotaan olevan myös opastavia elementtejä, jotka taiteilija suunnittelee yhdessä matkakeskuksen toimijoiden kanssa. Itse maalaustyö tapahtuu Inspis Lahti ry:n kanssa. Teos valmistuu osittain kesällä 2021 ja tulee olemaan yksi näkyvimmistä Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 taidehankkeista.

Portfoliohaku on käynnissä Suomessa työskenteleville ammattitaiteilijoille ja taiteellisille työryhmille 8.−28.2.2021. Portfoliot lähetetään sähköisesti viimeistään sunnuntaihin 28.2.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen anu.miettinen@lahti.fi.

Vain sähköisesti määräajassa lähetetyt, edellä mainittuun osoitteeseen toimitetut portfoliot huomioidaan. Portfoliohaussa noudatetaan Suomen Taiteilijaseuran ohjeistusta.

Tutustu ohjeisiin Lahden kaupungin verkkosivuilla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone