2.11.2016

Arkkitehtien ja taiteilijoiden Rakennus&taide -treffit Jyväskylässä keskiviikkona 23.11.

rakennus_taide_treffit

 

Miten taidetta integroidaan rakennettuun ympäristöön? Mitä kaikkea taiteilijoiden ja arkkitehtien yhteistyö voi tuottaa? Minkälaisia taiteilijoita ja arkkitehteja Jyväskylän seudulla toimii?

Tervetuloa Rakennus&taide -treffeille kuulemaan inspiroivasta taiteen ja arkkitehtuurin yhdistämisen tavasta sekä tutustumaan alan toimijoihin halki ammattikuntarajojen!

Rakennus&taide -treffit järjestetään Alvar Aalto -museon kahvila Café Alvarissa (Alvar Aallon katu 7) keskiviikkona 23.11.2016 kello 16.30-19.00. Tilaisuudessa on ruoka- ja viinitarjoilu.

Tilaisuuden aluksi arkkitehti, kuvataiteilija ja Public Art Agency Finland -yrityksen perustaja Maija Kovari kertoo taiteen integroimisen mahdollisuuksista. Sen jälkeen ohjelmassa ovat rennot portfolio-pikadeitit, joilla esitellään omia tai toimiston suunnittelukohteita portfolioiden tai valokuvien avulla.


Ilmoittautuminen

Tilaisuus on suunnattu Jyväskylän seudun arkkitehdeille sekä julkisen taiteen tekemisestä kiinnostuneille kuvataiteilijoille ja muotoilijoille. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta (25 arkkitehtia ja 25 taiteilijaa). Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.11.2016 mennessä seuraavien linkkien kautta.

Ilmoittautuminen arkkitehdeille:
https://www.webropolsurveys.com/S/B2007703B03BFA6F.par 

Ilmoittautuminen kuvataiteilijoille ja muotoilijoille:
https://www.webropolsurveys.com/S/CD210F0967389741.par 

Taiteilija – samassa yhteydessä voit ilmoittautua treffejä edeltävään taiteilijoille suunnattuun koulutustilaisuuteen, josta löydät lisätietoa täältä.


Ohjelma

Rakennus&taide -treffit arkkitehdeille ja taiteilijoille
keskiviikkona 23.11.2016 klo 16.30-19.00
Alvar Aalto -museon kahvila Café Alvar (Alvar Aallon katu 7, Jyväskylä)
 

16.30 – 17 Saapuminen ja ilmoittautuminen, ruoka- ja viinitarjoilua

17.00 Tervetuliaissanat

17.10 Arkkitehti, kuvataiteilija ja Public Art Agency Finlandin perustaja Maija KovariTaiteen integroimisen mahdollisuudet

17.45 Portfolio-pikadeitit
Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille

19.00   Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuuden järjestää Suomen Taiteilijaseura yhteistyössä Keski-Suomen arkkitehdit SAFAn ja Taiteen edistämiskeskuksen Keski-Suomen aluetoimipisteen kanssa.

 

Lisätietoja tilaisuudesta:
Suomen Taiteilijaseuran projektisuunnittelija Hanna Hannus (hanna.hannus@artists.fi, puh. 040 5899 548).

 

Suomen Taiteilijaseura edistää prosenttiperiaatetta Suomessa yhdessä Teollisuustaiteen Liitto Ornamon, Ympäristötaiteen säätiön ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa ja yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa. Prosenttiperiaatteen edistämistyötä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone