14.6.2019

Avoin taidekilpailu Hyvinkään Metsäkaltevatalon taideteoksesta

Havainnekuva Metsäkaltevatalosta, Arkkitehdit Rudanko + Kankkunen Oy.


Hyvinkään kaupunki julistaa avoimen taidekilpailun Hyvinkään Metsäkaltevataloon sijoitettavasta taideteoksesta. Kilpailu toteutetaan sähköisen haun kautta, ja palkittavat ehdotukset valitaan määräaikaan 4.9.2019 mennessä saapuneiden ilmoittautumisten joukosta.

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu osoitteessa metsakalteva.artcurator.io. Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa toimivat taiteilijat.

Hyvinkään Metsäkaltevataloon sijoittuvat esiopetuksen ja alakoulun oppilaat. Tulevan teoksen sijoituspaikka on kaksikerroksisen rakennuksen aulatila. Kilpailussa jaetaan kolme palkintoa, jotka ovat yhteisarvoltaan 10 000 €. Kilpailun tuomaristossa on edustajia kaupungin tilapalveluista, opetuslautakunnasta, perus- ja esiopetuksesta ja Hyvinkään taidemuseosta sekä Suomen Taiteilijaseuran nimeämä edustaja. Kilpailun tulokset julkistetaan 20.9.2019.

Hyvinkään Metsäkaltevan kaupunginosaan rakennetaan parhaillaan uudisrakennusta, joka on suunniteltu noin 40 esikoululaiselle ja 150-200 alakoululaiselle. Metsäkaltevatalo valmistuu kesällä 2020 ja ensimmäisen vaiheen tilat ovat käytössä elokuussa 2020 lukukauden alkaessa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone